Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerde başlattığı ücretsiz çorba dağıtımı uygulamasını hastanelere taşıdı. Zekai Tahir Burak, Ankara Şehir, Hacettepe Üniversitesi ile Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin (GATA) girişlerinde dağıtılan ücretsiz sıcak çorba hizmetinden sağlık çalışanları başta olmak üzere hasta ve hasta yakınları ile çevre esnafı da yararlanıyor.

    Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelesini 7/24 sürdürürken sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor.

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz yıl üniversite kampüslerinde başlattığı ücretsiz sıcak çorba dağıtımı hizmetini pandemi sürecinde hastanelere taşıdı.

GÜNLÜK SICAK ÇORBA HİZMETİ 6 AYDIR KESİNTİSİZ SÜRÜYOR

    COVID-19 salgını nedeniyle üniversitelerde eğitime ara verilirken, Başkan Yavaş bu süreçte yoğun olarak çalışan sağlık çalışanlarını da unutmadı.

    Sağlık çalışanlarına fedakarca çalışmalarından dolayı ücretsiz konaklama hizmeti dahil Başkent’te EGO otobüsleri ve raylı sistemlerden ücretsiz yararlanma imkanı sağlayan Başkan Yavaş, pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle yaklaşık 6 aydır 4 hastanede günlük sıcak çorba dağıtımı gerçekleştiriyor. Güne sağlıklı sıcak çorba içerek başlayan sağlık çalışanları kadar hasta ve hasta yakınları ile çevre esnafı da bu hizmetten faydalanıyor.

Sağlık çalışanlarımızın, hasta yakınlarımızın ve çevre esnafımızın güne sıcak bir tebessümle başlamasını istiyoruz. Günün ilk saatlerinde kentimizdeki hastanelerde sıcak çorba dağıtım hizmeti şirketimiz tarafından gerçekleştiriliyor. İyilikle, dayanışmayla iyileşeceğiz.

Get a Free Quote Today!